top of page
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Google+ Icon

TERVETULOA NIZZAAN

SHAKESPEARE STREET - KOTISI NIZZASSA

Asunto sijaitsee Avenue Shakespearella, kauniin 1920-luvulla rakennetun talon toiseksi ylimmässä eli kuudennessa kerroksessa. Talossa on hissi, joten ranta- ja ostoskassien kanssa ei ole tarvetta kiivetä portaita pitkin.

 

Tähän 24 m2 yksiöön avaruutta tuovat korkea kattokorkeus sekä isot, kokonaan avautuvat ikkunat. Asuntoon mahtuu kerrallaan maijoittumaan kolme henkeä: kaksi vuodesohvalle sekä yksi levittyvään nojatuoliin. Oleskelutilan puolella on myös ilmastointilaite, joka viilentää kuumina kesäpäivinä.

 

Keittiö on juuri uusittu, ja sieltä löytyvät kaikki tarvittavat mukavuudet: keittolevyt, jääkaappi, kahvin- ja vedenkeitin, mikroaaltouuni ja pyykinpesukone.​ Myös kylpyhuone on täysin uusittu, ja sieltä löytyvät wc ja suihku.

Kokemuksia vierailijalta:
"Kiitos, että saimme majoittua teidän Nizzan kotiin. Asunto on upea, hienosti remontoitu. Sisustus tosi nätti ja viihtyisä. Kaikki oleellinen oli paikallaan. Sijaintiin nähden hinta on täysin oikea. Tämä oli minulle kuudes kerta Nizzassa ja asuntonne on parhain, missä olen majoittunut."
- Sari

VARAUSTILANNE

bottom of page